Ostatní oznámení

Havířovu opět těsně unikly první body. Třinecká juniorka uspěla v nájezdové loterii

Druhá liga bude během víkendů po odstoupení F-D přinášet pouhá tři střetnutí. Přerov si poradil s Havířovem, Opava vyzrála na houževnatou Porubu. Karvinské béčko s extraligovými klubovými posilami roznesla Vsetín. Dva zápasy mládeže byly rozhodnuty až v prodloužení či nájezdech.

2. liga

Neděle 7. listopadu

SK IHC Jaselská Opava - TJ Sokol Poruba 6:4

Zápas loňského mistra a bronzového medailisty sliboval náramnou podívanou, a to se potvrdilo. Bylo zřejmé, že početná sestava domácích nechce od začátku nic ponechat náhodě, nicméně s nepříjemným stylem Poruby, který byl plný napadání rozehrávky, měla obrovské problémy. Opava však postupně převzala otěže zápasu a otočila jej.

HbK Karviná B - HBK Vsetín 13:2

Zápas, který by za normálních okolností sliboval zajímavou, vyrovnanou podívanou. Tento fakt však byl popřen už před zápasem při pohledu na zápasovou sestavu domácích. Kompletní formace z extraligového áčka prostě byla na hřišti vidět a zařídila většinu gólů i bodů svého týmu. Karviná dokázala z 23 střel skórovat hned třináctkrát.

HBC Přerov - HC Warriors Havířov 4:3

Havířov opět sahal po premiérovém bodu sezóny, a opět mu naneštěstí i přes mocný závěr unikl! Po bezbrankové první třetině se jako první na střeleckou listinu zapsali domácí, kteří v rozmezí 21. až 23. minuty dvakrát skórovali. Přerov ještě na začátku 43. minuty vedl o 2 branky, Havířov však toto manko smazal! Obrovská rána pro Havířov ale přišla 15 sekund před koncem poslední třetiny, kdy Přerov vstřelil rozdílovou branku, na kterou už neměli Warriors čas zareagovat.

Extraliga juniorů

Sobota 6. listopadu

HBC Svítkov Stars Pardubice - HBC Enviform Třinec 3:4ss

Vyšlápnout si na dosud jedinkrát poraženou juniorku Svítkova? Pro Třinec žádný problém! Mladíci zpod Splavu sice zkraje třetí třetiny prohrávali už 1:3, neuvěřitelnou závěrečnou pětiminutovkou si však vynutili prodloužení, ve kterém branka nepadla. V následných samostatných nájezdech zaznamenal rozhodující trefu Wróbel.

Ježci Heřmanův Městec - HBC Malenovice 1:4

Také Malenovicím se v sobotu podařilo rozšířit bodové konto, a to hned o body tři. V Heřmanově Městci sice po první třetině prohrávaly, nicméně fantastickou druhou třetinou si rázně řekly o vítězství, ke kterému nakonec pohodlně dokráčely.

Extraliga dorostu

Neděle 7. listopadu

HBK Kyjov - HbK Karviná B 5:6pp

V pořádně divokém zápase se skóre přelévalo ze strany na stranu. Gólově bohaté a vyrovnané utkání nakonec dospělo až do prodloužení, kde hned po 13 sekundách získala bonusový bod navíc Karviná.