Ostatní oznámení

Opava v poháru na extraligový Letohrad nestačila. Juniorka Třince dál válí

Druhá liga byla o víkendu na zápasy chudá, přinesla pouhá dvě střetnutí. Opava sehrála ve sváteční středu doslova sváteční pohárové utkání proti extraligovému Letohradu. Juniorka Třince vyhrála už popáté v řadě! Dorost Sokolu o body suverénní Svítkov neobral. Střetli se i st. žáci Opavy a Malenovic.

Český pohár

Středa 17. listopadu

SK IHC Jaselská Opava - SK Hokejbal Letohrad 1:6

Přesně pro takové zápasy týmy z nižších soutěží Český pohár hrají. Opava se probojovala až do 3. kola, kde ji čekal velice atraktivní extraligový soupeř z Letohradu. Ten byl posílen o juniory z Malenovic a Dostála z Poruby. Opava se sice na hřišti nejevila špatným dojmem, pětibrankové manko, které musela po 2. třetině dotahovat, již však bylo nad její síly. Tak či onak, pro zejména mladé hráče Opavy představuje toto utkání ohromnou zkušenost.

2. liga

Neděle 14. listopadu

SK IHC Jaselská Opava - HBC Přerov 9:0

Opava od prvních minut potvrzovala roli favorita a svému soupeři nakonec nastřílela 9 branek. Gólově nejvíce bohatá nakonec byla 3. třetina, ve které Slezané mířili přesně čtyřikrát. Přerov vyslal na branku soupeře pouhých 7 střel.

HC Warriors Havířov - HBK Vsetín 2:8

Ani nepříliš atraktivní čas v neděli pozdě odpoledne Vsetínské neodradil a do Havířova přicestoval v silné sestavě. Ta častokrát ztroskotala na skvěle chytajícím Piwowarskim, Vsetín ale přece jen začal pálit ostrými. Na jeho výhře nic nezměnily ani dvě branky Havířova ve třetí periodě.

Extraliga juniorů

Sobota 13. listopadu

HBC Pardubice - HBC Malenovice 0:3

Na Polabinách se nikdy nehrálo lehce a vědomi si toho byli i junioři Malenovic. Ti se však soupeře absolutně nezalekli a zejména po fantastickému závěru zápasu vydřeli na horké půdě Pardubic 3 body.

HBC Hradec Králové 1988 - HBC Enviform Třinec 4:6

Třinec zajížděl do Hradce s třízápasovou šňůrou výher. A tu pod Bílou věží prodloužil! Trpělivým výkonem nakonec dokráčel ke třem bodům. Pět kanadských bodů (4+1) si připsal Vizváry. Ten se vyhoupl na čtvrté místo kanadského bodování extraligy.

Neděle 14. listopadu

Ježci Heřmanův Městec - HBC Enviform Třinec 2:3

A třinečtí mladíci neměli dost! Vzhledem k časové náročnosti výjezdů si totiž střihli další zápas rovnou v neděli. V něm těžili z velmi povedené třetí třetiny, ve které otočil stav utkání a zapsal pátou výhru v řadě!

Extraliga dorostu

Neděle 14. listopadu

TJ Sokol Poruba - HBC Svítkov Stars Pardubice 1:4

Svítkov na hřišti zdaleka nepůsobil tak suverénním dojmem, jak se předpokládalo. Sokol dokázal nepříjemné útoky soupeře dobře bránit, a navíc sám často zahrozil. Pardubice si však v průběhu 2. třetiny vytvořily tříbrankový náskok, který nepustily.

Starší žáci

Sobota 13. listopadu

Starší žáci Opavy a Malenovic vzhledem k absenci dalších soupeřů v regionu sehráli další vzájemný dvojzápas, tentokrát na půdě druhého jmenovaného.

HBC Malenovice - SHC Opava 14:2

HBC Malenovice - SHC Opava 7:4

Mladší žáci

Středa 17. listopadu

Také mladší z žákovských kategorií sehrála o víkendu další zápasy. K nim se sjela do Malenovic.

HBC Malenovice - HBK Bulldogs Brno 2:3ss

HbK Karviná - TJ Sokol Poruba 4:0

HBK Bulldogs Brno - HbK Karviná 2:1

TJ Sokol Poruba - HBC Malenovice 0:8

TJ Sokol Poruba - HBK Bulldogs Brno 0:13