Ostatní oznámení

Junioři Třince nepolevují, úspěšní byli v zápase s Opavou také tamní muži

Třinec byl v tradičním souboji s Opavou úspěšnější a zapsal dva body za výhru po nájezdech. Karvinské béčko s další vysokou výhrou, debakl tentokrát schytal Přerov. Junioři Třince vyhráli pošesté v řadě! Dorostenci Poruby a Karviné zaostali v Pardubicích a Svítkově.

2. liga

Neděle 21. listopadu

HBC Enviform Třinec - SK IHC Jaselská Opava 3:2ss

Souboj, který by se dal ještě z dob Frýdku-Místku označit za tradiční, začal lépe pro domácí, kteří se v 8. minutě ujali vedení. Opava zkraje druhé třetiny rychle vyrovnala, nicméně druhá třetina další branky nepřinesla. V té třetí se Třinečtí ujali vedení, které však Opava 50 sekund před koncem smazala. V nájezdech byli šťastnější domácí.

HBC Přerov - HbK Karviná B 3:10

Karviná přijela do Přerova tradičně s užší sestavou, avšak při zjištění, že se v ní nachází Stromko, domácí zpozorněli. A měli proč. Devatenáctiletý forvard zapsal v utkání 8 (!) kanadských bodů za 5 branek a 3 asistence. V podstatě už po první třetině (0:4) bylo zřejmé, kdo bude mít cestu za body snazší. Mladý karvinský tým nedělal v obraně výraznější chyby a získaný náskok navíc ještě navýšil.

Extraliga juniorů

Sobota 20. listopadu

HBC Enviform Třinec - HBC Pardubice 2:1

Utkání se rozhodně nedá označit za pohledné. Třinec měl od prvního vhazování opticky navrch, pravidelně však ztroskotával na nejlepším hráči hostů, brankáři Kuryviálovi. Šok pro domácí přišel ve 35. minutě, ve které teprve 15letá Mikulová srovnala stav utkání na 1:1. Třinci však byla nabídnuta těsně před koncem přesilová hra, kterou 3 minuty před koncem využil a urval 3 body.

HBC Malenovice - HBC Hradec Králové 1988 1:4

Čamlíci se dokázali v zápase držet jen první třetinu, která skončila 1:1. Krátce po zahájení druhé třetiny však završil hattrick Rakovský a naklonil misky vah na hradeckou stranu. Poté se na branku v Malenovicích dlouho čekalo, přišla až při závěrečné power play.

Extraliga dorostu

Neděle 21. listopadu

HBC Svítkov Stars Pardubice - HbK Karviná 21:0

Mladíci z Karviné bohužel na suverénní Svítkov nestačili. Svítkov ve druhé a třetí třetině nastřílel shodně 9 branek a jednoznačně zvítězil.

HBC Pardubice - TJ Sokol Poruba 6:0

Na tripu v Pardubicích neuspěli ani dorostenci Poruby. Dvě branky v každé třetině znamenají pro ostravský celek schytání nelichotivého kanára.