Ostatní oznámení

Havířov odehrál skvělé utkání a proti Třinci vydoloval bod. Dorost Karviné doma neuspěl

Blížící se zima a zpřísňující se opatření zhatily nejen miunlý hrací víkend. Ve druhé lize se totiž odehrálo jediné utkání, do akce se naopak vůbec nedostali regionální juniorské týmy. Z mládežnických celků tak do akce nastoupili pouze dorostenci Poruby.

2. liga

Neděle 28. listopadu

HC Warriors Havířov - HBC Enviform Třinec 3:4ss

Netřeba stále dokola omílat, že výkony Havířova mají vzestupnou tendenci. To je totiž v posledních zápasech jednoznačně potvrzeno. Do utkání s Třincem vstoupili Havířovští skvěle a už v 8. minutě vedli. Třinec potom sice utkání otočil, avšak domácí opět srovnali krok. Vaz Havířovu nezlomila ani branka Enviformu zkraje třetí třetiny, na kterou dokázal dvě a půl minuty před koncem reagovat. V prodloužení pak branka nepadla a v následných nájezdech byli šťastnější hosté.

Extraliga dorostu

Neděle 28. listopadu

HbK Karviná - HBC Pardubice 2:4

Pardubice se po bezbrankové první třetině dostaly v úvodní pětiminutovce prostřední části do dvoubrankového vedení. Karviná nezahálela a ještě v průběhu této části hry dokázala stav srovnat. Co ale karvinským mladíkům vůbec nevyšlo, byla druhá polovina třetí třetiny. V ní inkasovali další dvě branky, na které již nedokázali reagovat.