Ostatní oznámení

Vsetín v závěru utkání rozhodl o svém vítězství. Junioři Třince vyhráli posedmé v řadě

Poslední hrací víkend tohoto roku přinesl dvě utkání. Jedno sehrála v rámci 2. ligy mužstva Vsetína a Poruby a úspěšnější byli Valaši, druhé měli na svědomí junioři Třince. Ti přivítali na domácím hřišti Brno, proti kterému potvrdili skvělou formu z předchozích kol.

2. liga

Sobota 4. prosince

HBK Vsetín - TJ Sokol Poruba 7:6

Přestože počasí už hokejbalu spíše nepřálo a zima se začíná projevovat, ani to nebránilo mužstvům Vsetína a Poruby sehrát poslední utkání v tomto kalendářním roce. A duel to byl pořádně divoký. Poruba se rychle dostala do vedení, a přestože domácí dokázali odpovědět, hned za pár sekund si vzal Sokol vedení zpět. I na tuto branku dokázal Vsetín ještě v 1. třetině reagovat. Ve druhé třetině měli Valaši navrch. V první desetiminutovce této části hry udeřili třikrát, hosté jedinkrát. Domácí tak šli do kabin po 2. třetině s dvoubrankovým vedením. To dokázal Sokol vymazat a 3 minuty před koncem dokonce vedl! Ani tento fakt však domácím nezabránil tomu, že ještě v základní hrací době utkání otočil a se štěstím si připsal 3 body do tabulky.

Extraliga juniorů

Sobota 4. prosince

HBC Enviform Třinec - HBK Bulldogs Brno 4:1

Třinec vstupoval do první třetiny s vědomím, že předchozích 6 utkání vyhrál. Úvod utkání tomu však nenasvědčoval. Po bezbrankové třetině se přibližně v polovině utkání dostali buldoci do vedení a to si přenesli i do závěrečné části hry. Třinec však ve 36. minutě nastartoval brankostroj a v rozmezí časů 35:14 až 39:53 dokázal utkání čtyřmi brankami otočit! Do konce zápasu již žádná další branka nepadla a třinečtí mladíci tak rozšířili vítěznou sérii na 7 zápasů a přezimují na sympatickém 3. místě tabulky.