Ostatní oznámení

První semifinále pro Třinec. Tamní junioři nemusí do předkola. Starší žáci se utkali v Porubě

Druhá liga pokračovala úvodním semifinálovým zápasem play off. Toho se zhostily celky Třince a Poruby. Junioři Třince ukončili nadstavbovou skupinu vítězně a čekají na soupeře pro čtvrtfinále. Dorostenci Poruby v Kyjově neuspěli. Starší žáci se střetli v Porubě.

2. liga

Neděle 1. května

HBC Enviform Třinec - TJ Sokol Poruba 1:0

Zkušenosti před zápasem hovořily mírně ve prospěch domácích, avšak na hřišti byla k vidění vyrovnaná bitva. A to maximálně. I přes poměrně nebezpečné střely na obou stranách byl stav utkání velmi dlouhou dobu vyrovnaný. Úvodní bod v sérii přisoudil Třinci až ve 44. minutě kapitán Baló, jenž doklepl do branky odražený míček.

Extraliga juniorů

Sobota 30. dubna

HBC Enviform Třinec - HBC Prachatice 8:1

Třinec si na závěr Nadstavbové skupiny A připsal vysoké vítězství a upevnil si třetí pozici v tabulce této skupiny. To znamená, že se vyhýbá předkolové skupině a postupuje rovnou do čtvrtfinále, přičemž jeho soupeř vzejde právě z této skupiny.

HBC Malenovice - Ježci Heřmanův Městec 1:2

Naopak Malenovice na závěr Nadstavbové skupiny Východ body nezapsaly, což tak znamená konec sezóny pro nejstarší mládežnickou kategorii ve Zlíně.

Extraliga dorostu

Neděle 1. květa

HBK Kyjov - TJ Sokol Porube 5:0

Ostravané na svého soupeře nestačili a i vinou nízkého počtu střel nedokázali v zápase skórovat.

Liga starších žáků

Sobota 30. dubna

Starší žáci Malenovic a Opavy vystoupili ze stereotypu opakujících se vzájemných utkání a v Porubě se mimo tohoto utkání střetli s domácí Ostravou a slovenským Martinem. Výsledky z tohoto hracího dne naleznete zde.

Přebor mladších žáků

Sobota 30. dubna

Mladší žáci se tentokrát bez účasti některého ze slezských celků utkali v Brně. Výsledkový servis naleznete zde.