Ostatní oznámení

Street Hockey Tour má za sebou první ročník. Vítězství oslavilo mužstvo Old Boys

První zářijový víkend patřil u nákupního centra Čepkov ve Zlíně hokejbalu. Českomoravský svaz za pomoci místního klubu HBC Malenovice uspořádal první ročník Street Hockey Tour.

Do prvního ročníku se přihlásilo celkem devět celků především ze Zlínska a okolí. Týmy byly složeny jak z registrovaných, tak neregistrovaných hráčů. Celky byly následně rozděleny do dvou skupin, kde sehrály svá utkání. Poté následovaly zápasy o umístění. Celá akce se konala přímo na parkovišti Nákupního centra Čepkov, kde bylo postaveno mobilní hřiště. Program zpestřil také zápas přípravek mezi týmy HBC Malenovice a IHC Devils Zlín.

Průběh turnaje ozdobil souboj malenovické přípravky a minipřípravky s regionálním celkem mladých inline hokejistů. Autor fotografie: Alexandra Hasíková.

Na třetím místě se umístil domácí tým Čamlíků, na druhé příčce skončil tým Tigers a vítězství na prvním ročníku Street Hockey Tour patřilo mužstvo Old Boys.

Společná fotografie medailistů. Autor fotografie: Alexandra Hasíková.

Další myšlenkou je rozšíření akce do více měst a uspořádat pak pro jednotlivé vítěze finálový turnaj. Více Milan Chovančík, jeden z hlavních organizátorů akce: ''Tato akce je hlavně takový pilotní projekt do dalších let, kde bychom chtěli tyhle turnaje uspořádat ve více regionech a vítězové by se mohli utkat ve velkém finále třeba na Václaváku? Myslím, že tím, jak rychle se týmy přihlásily do turnaje, že zájem o akce tohoto typu je a uvidíme, zda se nám tato myšlenka podaří rozvinout dál.''

Tímto bychom chtěli poděkovat nákupnímu centru Čepkov, že umožnilo turnaj zde uspořádat a všem, kteří se na této akci podíleli. Finálové utkání bylo dokonce vysíláno live na Facebooku nákupního centra.

Kompletní fotogalerii z turnaje naleznete zde.