Ostatní oznámení

Sokol v lize nadále suverénní, dále jde i v poháru. Junioři Malenovic v Pardubicích neuspěli

Karviná svedla ve sváteční středu pohárový souboj s Porubou. Přerov nestačil na Eagles Brno. Druhá liga pokračovala dvěma zápasy. Junioři Třince a dorostenci regionálních celků měli volno, Malenovice v Pardubicích nebodovaly. Karvinští starší žáci sehráli dvojzápas v Brně.

Český pohár

Středa 28. září

HbK Karviná B - TJ Sokol Poruba 3:6

Poruba přijela k pohárovému utkání v Karviné ve velmi solidní sestavě. Domácí se spoléhali převážně na hokejbalové navrátilce a mladší hráče. Sokol po slabší 2. třetině definitivně převzal otěže v dalším průběhu utkání a nakonec i díky povedeným závěrečným 6 minutám zvítězil o 3 branky a slaví postup.

HBC Přerov - Eagles Brno 1:4

Přerov měl příležitost přivítat na svém hřišti zajímavého soupeře z Brna, se kterým by se jinak na soutěžní úrovni potkal jen stěží. Přestože obraz hry byl poměrně vyrovnaný, Brňané svého soupeře přestříleli a dokráčeli k vítězství a postupu.

2. liga

Neděle 2. října

TJ Sokol Poruba - HBC Přerov 6:0

Poruba neztratila chuť ke hře a jejímu ofenzivnímu pojetí ani v ligovém utkání. Po bezbrankové úvodní části hry to byli právě Ostravané, kteří začali střílet branky. Svému soupeři nakonec nadělili tenisového kanára.

HbK Karviná B - HC Warriors Havířov 8:3

Karviná do zápasu poslala hned několik stabilních členů extraligového A týmu, a na hřišti to bylo znát. Havířov se sice první část zápasu sympaticky držel, nicméně brankové smršti v rozmezí 27. a 35. minuty již nezabránil.

Extraliga juniorů

Sobota 1. října

HBC Svítkov Stars Pardubice - HBC Malenovice 9:3

Čamlíci započali trip na východ Čech duelem ve Svítkově. Pouhých 9 střel na branku, s nakonec sice solidní 33,33% úspěšností, však na body rozhodně stačit nemohlo.

Neděle 2. října

HBC Pardubice - HBC Malenovice 4:1

Podstatně vyrovnanější utkání sehráli Malenovičtí den nato. Zlínský tým však po naprosto vyrovnaném průběhu utkání nezvládl závěrečné 4 minuty, ve kterých třikrát inkasoval.

Liga starších žáků

Sobota 1. října

Starší žáci Karviné sehráli první říjnový den dvojzápas na krásném hřišti v Brně. Výsledkový servis naleznete zde.