Ostatní oznámení

Porubský klub úspěšný napůl. Opava v repríze finále zdolala Třinec

Druhá liga pokračovala dvěma zápasy. Neporažený Sokol přivítal doma Vsetín a udržel ligovou neporazitelnost. Opava si v repríze loňského finále poradila s Třincem. Souboj regionálních juniorských celků vyšel lépe Malenovicím, dorostenci Poruby i přes povedený výkon padli s Hostivaří.

2. liga

Neděle 23. října

HBC Envifom Třinec - SK IHC Jaselská Opava 2:3

Pohled na zápasové soupisky obou týmů sliboval kvalitní, vyrovnanou podívanou. Přestože Opava v první půli utkání doplácela na svou nedisciplinovanost, byl to právě celek ze slezské metropole, který držel po celou dobu utkání těsné vedení. A to platilo také se závěrečnou sirénou.

TJ Sokol Poruba - HBK Vsetín 7:2

Poruba vstupovala do utkání se Vsetínem s vědomím, že zatím jako jediná neztratila ani bod. A to se nezměnilo ani po tomto utkání. Přestože Valaši byli co do počtu střel i obrazu hry minimálně vyrovnaným soupeřem, Sokol byl maximálně produktivní a efektivní. V kombinaci se skvělým Poláškem v brance tak zapisuje další tři body.

Extraliga juniorů

Sobota 22. října

HBC Malenovice - HBC Enviform Třinec 7:4

První vzájemný zápas v Třinci sužovala četná vyloučení, nejinak tomu bylo také v tomto případě. Utkání, které svým pojetím připomínalo spíš hokejové, však od průběhu 2. třetiny vycházelo výrazně lépe Čamlíkům. Ti si vypracovali dostatečné vedení k tomu, aby po 45 minutách slavili zisk premiérových tří bodů do tabulky v této sezóně.

Extraliga dorostu

Neděle 23. října

TJ Sokol Poruba - HBC Hostivař 2:5

Dorostenci Poruby odehráli stejně jako tamní muži kvalitní utkání, avšak ani přes srdnatý výkon na svého soupeře nestačili. Hostivař mladíky z Ostravy výrazně přestřílela a Končítka v brance pořádně zaměstnala. I díky něj se nakonec skóre ustálilo na číslech 2:5. Stručný klubový report a pár fotografií z utkání nabízí Facebook Sokola.

Přebor mladších žáků

Neděle 23. října

Velké kvantum víkendových zápasů nabídla kategorie mladších žáků. Ti se utkali hned na třech hracích místech. Kompletní výsledkový servis a zápisy z utkání naleznete zde.

Přípravka a minipřípravka

Sobota 22. října

Nejmladší věkové kategorie se v proměnlivém počasí představily na hřišti v Opavě. Foto a videoreport z tohoto dne nabízí Facebook Havířova.

Kompletní fotogalerii Regionálního svazu hokejbalu naleznete zde.