Ostatní oznámení

Třinec postupuje a v odvetě finále znovu vyzve Opavu. Junioři Třince dohání manko

Nedělní poledne definitivně rozlousklo druholigovou semifinálovou sérii mezi Třincem a Vsetínem. Vítěz základní části třetí utkání zvládl a zahraje si odvetné finále proti Opavě. Junioři Třince s nepopulárním soupeřem z Berouna první utkání nezvládli. V zápřahu byly také žákovské kategorie.

2. liga

Neděle 14. května

HBC Enviform Třinec - HBK Vsetín 5:3

Vsetínští rozhodně nechtěli nic ponechat náhodě a na třetí utkání přicestovali oproti tomu prvnímu v téměř kompletní sestavě. V té však nastoupil také Třinec a vyrovnaná bitva o postup do finále byla na světě. Vsetín měl místy územní převahu a hrozil skutečně z každé střely. Na branku Halouzky jich Valaši vyslali celkem 50! Třinec však od 7. minuty vedl a vedení držel v podstatě celý zápas. Vsetínu se vždy podařilo snížit, avšak kýžené vyrovnání nepřicházelo. Třinec si tak po roce opět zahraje finále s Opavou.

Konečný stav série: 2:1

Extraliga juniorů

Sobota 13. května

SK Kelti 2008 - HBC Enviform Třinec 3:1

Třinečtí neměli příležitost se k prvnímu venkovnímu utkání sejít v plné sestavě a bylo to znát. Beroun se sice přes urputně bránící skvadru Enviformu těžko prosazoval, tři vstřelené branky mu nakonec bohatě stačily k zisku prvního bodu v sérii. Třinečtí mladíci se pokusí o reparát v domácím utkání tuto sobotu.

Stav série: 1:0

Liga starších žáků

Sobota 13. května

Starší žáci regionálních celků měly pořádně napilno. Opava sehrála dvojutkání s Karvinou, v akci byli také Kyjov, Brno a slovenské týmy z Martina a Zohoru. Kompletní výsledkový servis naleznete zde.

Přebor přípravek a minipřípravek

Sobota 13. května

Dalšího turnaje nejmladších hokejbalistů z regionu se jako pořadatel ujal poprvé klub Warriors Havířov. Na hřišti u základní školy se prohánělo celkem 11 týmů z následujících klubů: Havířov, Karviná, Vsetín, Poruba, Opava a Martin. O tomto povedeném dni informuje a několik fotek přináší Facebook havířovského klubu.