2. liga

Zastoupení v All-star týmu play off mají hned tři týmy. Cena MVP pro Palcera

Poté, co finálová sérii definitivně určila konečné pořadí týmů této sezóny, bylo třeba ještě zvolit zástupce All-star týmu play off. V něm se objevili zástupci vítězné Opavy, Třince, Vsetína i Poruby. Nejužitečnějším hráčem play off se stal hráč s extraligovými zkušenostmi, Vojtěch Palcer.

Brankář

David Okruhlica (Opava) - v základní části i play off tradičně patřil k oporám svého týmu, ve vyřazovací části se dokonce dostal přes 92% úspěšnost zákroků.

Obránci

Pavel Málik (Opava) - urostlý bek taktéž patřil ke stálicím svého týmu a svou svižnou střelou a přiměřeným důrazem soupeři hru velmi znepříjemňoval.

Filip Plánka (Třinec) - loni ještě junior, letos již stálá součást A týmu. Třinec těžil zejména z jeho důrazu a čtení hry.

Útočníci

Ondřej Volný (Opava) - nesmírně platný hráč, v play off dokonce za méně zápasů oproti základní části získal více bodů.

Martin Brázdil (Vsetín) - překvapení z Valašska. Posila z Malenovic se předvedla ve skvělém světle a zejména svou rychlostí soupeřům hodně zatápěla.

Martin Mareš (Poruba) - definice bojovníka, srdcaře. Vytoužená medaile jeho týmu jen o vlásek unikla.

Nejužitečnější hráč play off (MVP)

Vojtěch Palcer (Opava) - útočník Opavy s extraligovými zkušenostmi opět hýřil aktivitou i produktivitou a zaslouženě získal cenu pro nejužitečnějšího hráče play off.

Tabulka 2. Liga - Morava Sever
POŘ. TÝM Z SKÓRE B
1.
SK IHC Jaselská...
15 82:34 39
2.
HBC Enviform Třinec
15 69:45 31
3.
HbK Karviná B
15 57:60 24
4.
TJ Sokol Poruba
15 82:57 21
5.
HBK Vsetín
15 57:67 17
6.
HC Warriors...
15 27:111 3