Ostatní oznámení

Vsetín začal vysokým vítězstvím, dařilo se také třineckým juniorům

Hokejbalová hřiště nejen v našem regionu konečně ožila. Jaká utkání se v sobotu odehrála a co nás čeká zítra? To se dozvíte v rámci informačního článku.

2. liga


Sobota 12. září

HBK Vsetín vs. HC Warriors Havířov 15:0

Havířov se musel vypořádat s tradičně užší zápasovou sestavou a ve Vsetíně obdržel nelichotivých 15 branek, přičemž po 2. třetině prohrával "jen" 0:5. Držitel několika medailí tak vstoupil do sezóny pohodovým vítězstvím.


Extraliga juniorů


HBC Enviform Třinec vs. HBC Hradec Králové 1988 7:0

Třinečtí mladíci dokonale zaskočili papírového favorita a na domácím hřišti nedovolili týmu z Hradce Králové vstřelit ani branku. Sami jich zapsali 7 a po třech zápasech tak jsou stoprocentní!


Liga starších žáků


HBC Enviform Třinec vs. HBK Roconaba Zobor 0:22 a 0:18

Třinečtí mladíci vstoupili do sezóny především s cílem získat potřebné zkušenosti. Proti celku ze Slovenska se jim však herně ani výsledkově nedařilo.


Hbk Karviná vs. TJ Sokol Poruba 2:4

V regionálním derby sice Karviná ve druhé třetině smazala dvougólové manko, na další dva přesné zásahy Poruby už ale nedokázala reagovat.


V neděli 13. září se pak můžeme těšit na další pořádnou porci duelů. Karvinští dorostenci odehrají v Extralize dorostu utkání v Brně proti tamním Eagles. V rámci 2. ligy se pak odehrají zápasy HBC Třinec - TJ Sokol Poruba, Hokejbal Přerov - SK IHC Jaselská Opava, HBC F-D Ostrava - Hbk Karviná "B". Přípravky a minipřípravky pak čeká turnaj v Karviné.