Zprávy RSHb

COVID INFO

Vyhlášení krizového opatření Vlády ČR ze dne 30. září 2020, č. 958, neovlivňuje možnost nadále hrát oficiální hokejbalová utkání soutěží Českomoravského svazu hokejbalu a pokračovat tak v rozehrané sezóně. Opatření vstoupí v platnost v pondělí 5. října a pro nadcházející hrací víkend ještě neplatí.

Krizová opatření jsou platná na 14 dní, od pondělí 5. 10. do neděle 18. 10. 2020. Během organizované sportovní aktivity sdružené pod Českomoravským svazem hokejbalu platí omezení pro účast maximálně 130 osob v jednu chvíli ve vnitřním nebo na venkovním sportovišti. Tréninková činnost klubů v přípravě na utkání pro registrované hráče a hráčky může pokračovat.

Všechna utkání včetně turnajových je nutné hrát bez účasti diváků. Krizové opatření vlády uvádí, že zápasů se mohou účastnit pouze sportovci a nezbytný osoby zabezpečující organizační a technické zázemí včetně rozhodčích a osob zajišťujících zpravodajství. Pořadatelé jednotlivých utkání, rodiče, přátelé a fanoušci musí tato vládní opatření respektovat a chovat se zodpovědně, jedině tak bude možné pokračovat v rozehrané sezóně.

Nadále sledujeme aktuální vývoj situace a v případě dalších změn vás budeme informovat a případně reagovat novým nastavením podmínek pro organizaci hokejbalových soutěží.