Ostatní oznámení

Ostravské derby pro Porubu, v Přerově bylo rozdáno 148 trestných minut

Hokejbalisté v regionu si užili poslední zápasy, které se mohly odehrát za přítomnosti fanoušků. Jak si týmy v jednotlivých kategoriích vedly?

2. liga

HBC Přerov vs. HBK Vsetín 2:5

Je sympatické, že Přerovští se oproti minulosti dokáží pravidelně sejít v hojnějším počtu, se silnou sestavou však dorazil také Vsetín. Domácí se v 9. minutě dostali do vedení, o které však hned za 30 vteřin přišli. Poté převzali otěže zápasu Valaši, možná ještě více však hrubá nedisciplinovanost, která vyvrcholila v samotném závěru. Výsledkem bylo vítězství Vsetína 5:2, především pak 19 vyloučení, které skrývá neuvěřitelných 148 trestných minut.


HC Warriors Havířov vs. HBC Enviform Třinec 1:6

Domácí dlouho drželi soupeře na uzdě a nedovolili mu skórovat. Zkušenějšímu Třinci se to však v 11. minutě povedlo a do konce třetiny přidal další dvě branky. Poté se na chvíli odmlčel, skórovali také domácí, nicméně Třinečtí v závěru opět třikrát udeřili a jelikož Warriors v průběhu zápasu nevyužili nespočet vyložených šancí, hosté zapsali přesvědčivé vítězství.


Hbk Karviná „B“ vs. SK IHC Jaselská Opava 2:3

Domácí i přes užší zápasovou soupisku dokázali s několikanásobným vítězem regionální soutěže držet po celý zápas krok. Pohledný zápas nakonec přetavili ve tříbodový zisk hráči Opavy, kteří Karviné zasadili ve 44. minutě smrtící úder, na který už domácí nedokázali reagovat.


HBC F-D Ostrava vs. TJ Sokol Poruba 2:3

Ostravské derby od začátku slibovalo pohlednou podívanou a bylo tomu tak. Velmi vyrovnané utkání, kde všechny branky padly v první polovině zápasu, navíc přineslo pouhá tři vyloučení, což je při charakteru tohoto zápasu skutečně nepředpokládaně nízké číslo.


Extraliga dorostu

HBC Hodonín vs. Ježci Heřmanův Městec 1:8

Jihomoravský celek absolutně nezvládl domácí utkání proti Heřmanovu Městci a ke třem bodům z úvodních dvou zápasů tak další nepřidal.


Liga starších žáků

HBC Malenovice vs. TJ Sokol Poruba 6:5ss a 7:3

V tomto dvojzápase byly o poznání úspěšnější Malenovice. Trenér hostů Grebeníček se velmi nelibě vyjádřil k výkonu svých svěřenců.


HBC Enviform Třinec vs. HBC Hodonín 2:24 a 1:20

Třinečtí v této sezóně sbírají zejména zkušenosti. Radost z prvních bodů nemohli projevit ani minulý víkend, kdy od svého soupeře schytali dva výprasky.


HBK Medokýš Martin vs. HBK Roconaba Zohor 6:4

Utkání dvou slovenských celků přineslo gólové hody. Po přestřelce se nakonec ze tří bodů radovali domácí, kteří zasypali branku hostů 40 střelami.