Ostatní oznámení

Třinečtí junioři sahali po bodu, karvinské béčko s našlapanou sestavou

Nepříznivá situace dospěla do bodu, který jsme si nikdo nepřáli. Nejen hokejbalové soutěže jsou minimálně na 14 dní přerušeny, nicméně vše napovídá tomu, že pauza bude delší. Připravili jsme pro vás na čas poslední přehled výsledků zápasů v našem regionu.

2. liga

SK IHC Jaselská Opava vs. HC Warriors Havířov 12:0

Soupiska Opavy nabitá jmény s extraligovými a prvoligovými zkušenostmi budila respekt, který se projevil i v konečném výsledku. Havířov nastoupil do zápasu s historicky jednou z nejpočetnějších sestav, jeho výkon však sužovalo množství vyloučení a na branku domácích nakonec vyslali pouze 6 střel.


HBK Vsetín vs. HBC F-D Ostrava 3:4ss

Ostravané vstoupili do utkání skvěle a už po necelé minutě na Vsetíně vedli. V dalším průběhu se však hned třikrát po sobě prosadil Vsetín a dostal se do nadějného vedení 3:1. Ani to ale nestačilo a díky brance F-D v čase 40:06 se šlo do prodloužení, které rozuzlení nepřineslo. V nájezdech přisoudil bod navíc ostravskému týmu Vlašic.


TJ Sokol Poruba vs. Hbk Karviná „B“ 3:8

Karviná přijela do Ostravy s pouhými 9 hráči do pole, avšak co jméno, to pojem. Kapitán „A“ týmu Jan Rosůlek, několikanásobná reprezentantka Tereza Palová, profesionální hokejista Jan Zahradníček a další. Poruba i přes sympatický výkon proti nabité sestavě karvinského béčka na body nedosáhla.


HBC Enviform Třinec vs. HBC Přerov 8:0

Přerov přijel do Třince v zajímavé sestavě, a i přes užší zápasovou soupisku domácích se dalo očekávat vyrovnané utkání. Opticky tomu tak skutečně bylo, Třinec ale využil zkušeností a zejména díky starším hráčům dokráčel k pohodlnému vítězství.

V nejbližších dnech se můžete těšit na rozhovor s třineckou brankářkou a juniorskou reprezentantkoum Markétou Staňkovou, která dokázala pochytat všech 22 střeleckých pokusů Přerova.


Extraliga juniorů

HBC Svítkov Stars Pardubice vs. HBC Enviform Třinec 5:4

Mnozí pamatují na doby, kdy Třinec jezdil do Svítkova pro pořádný výprask, ty už jsou ale pryč! Poslední zápas byl diametrálně odlišný. Třinec sehrál s ambiciózním týmem vyrovnanou partii a jen malý kousek scházel k tomu, aby v závěru vyrovnal a poslal utkání do prodloužení.


HBC Malenovice vs. HC Kert Park Praha 0:6

Hosty čekala dvě utkání v jednom dni, ani to nezabránilo tomu, aby odehráli utkání na 200 %. Svěřenci trenéra Manharta, který na zápase nemohl být přítomný, předvedli zodpovědný výkon v poklidu dokráčeli ke třem bodům. Ze strany domácích nutno zmínit zejména 3. třetinu, ve které Kert Parku několikrát pořádně zatopili.


Extraliga dorostu

HBC Malenovice vs. Eagles Brno 5:0

Mladší kolegové malenovických juniorů zažili povedenější víkend a s početnou družinou brněnských orlů neměli větší potíže.


Hbk Karviná vs. HBC Svítkov Stars Pardubice 2:1pp

Poměr střel 10:47, 46 úspěšných zákroků brankáře Karviné Figury, vítězná branka domácích 15 vteřin před koncem prodloužení. To nepotřebuje dalšího komentáře. Skvělý počin karvinského týmu.


Přebor mladších žáků

O hracím dni mladších žáků informujeme v samostatném příspěvku -> Mladší žáci se potkali v Karviné