Zprávy RSHb

2. liga vstupuje do jarní části s novým partnerem

Do nové části sezóny v novém kabátu! Zimní pauza nepřinesla jen změny v kádrech jednotlivých klubů, ale také nové regionální partnery. Jedním z nich se stal sportnect.com

Třetí nejvyšší soutěž v našem regionu odstartuje jarní část pod novým názvem – SPORTNECT LIGA. Jde o výsledek spolupráce se společností Sportnect, která byla úspěšně dojednána v posledních únorových dnech.

„Partnerství se Sportnect má pro region důležitý marketingový význam. Spolupráce navazuje také na rozvojové projekty regionu. Ty z dlouhodobého hlediska mohou region stabilizovat jak po personální, tak finanční stránce,“ popisuje význam tohoto kroku předseda regionu Vojtěch Novotný.

Sportnect je nejrychleji rostoucí platforma svého druhu v Česku. Jedná se o nástroj pro správu a organizaci klubů, týmu, událostí, ale také i samotných sportovců. Součástí sítě Sportnect je také služba sportujvostrave.cz a sportujvolomouci.cz. 

Nejen o mobilní aplikaci, ale také o všem dalším, co může spolupráce RSHb MS se Sportnect přinést druholigovým týmům, se jejich zástupci dozví na valné hromadě regionu,“ říká Novotný.

RSHb MS funguje jako „dceřinka“ Českomoravského svazu hokejbalu. Ačkoliv se musí řídit jasnými pravidly a řády, marketingové kroky odpovídají charakteru a postavení hokejbalu v regionu samotném. „Strategie regionu je jasná. Týmům z druhé ligy chceme jejich působení v soutěži co nejvíce zpříjemnit. Některým administrativním krokům se však nelze vyhnout. Vyžaduje je plnohodnotné zapojení soutěže do struktur svazu. Chceme jim ale například usnadnit správu jejich týmu. Vedle toho intenzivně pracujeme na internetových přenosech ze zápasů a rozvoji práce s funkcionáři již fungujících klubů napříč regionem.“ Dodává Novotný závěrem.