Ostatní oznámení

V poháru jde dále Opava a Vsetín. Dorost Poruby skvěle otočil utkání se Svítkovem

Další podzimní hrací víkend nabídl pěknou várku utkání. Kromě zahájení Českého poháru se do akce kromě tradičních mužstev v kategorii juniorů a dorostenců dostali do akce také nejmladší. Mladší žáci se utkali v Karviné, přípravky a minipřípravky se představili na Vsetíně.

Český pohár

Neděle 25. září

HC Warriors Havířov - SK IHC Jaselská Opava 3:14

Již dlouho před startem utkání bylo jasné, že v něm půjde o jediné - nezranit se. Upravený povrch havířovského hřiště totiž připomínal kluziště. Opava ale na špatném povrchu prokázala, že i vestoje je schopna dobrých kombinací, což se projevilo i ve výsledném skóre.

HBK Vsetín - HBC Enviform Třinec 5:3

Zápas, který by jindy sliboval třaskavou podívanou, se odehrál víceméně v klidu. Obě mužstva nastoupila do zápasu s okleštěnou sestavou a ve výsledku byli i díky většímu klidu a přesnosti v zakončení úspěšní Valaši.

Extraliga juniorů

Sobota 24. září

HBC Pardubice - HBC Enviform Třinec 4:5pp

Třinec odcestoval na východ Čech s nepočetnou a hlavně méně zkušenou sestavou. Bylo tak možná trochu překvapením, že po celou dobu utkání byla hra velmi vyrovnaná, přičemž na straně hostů výrazně zaúřadoval faktor Vizváry. Mimořádně produktivní forvard Třince totiž v utkání zaznamenal 5 kanadských bodů za 4 góly a nahrávku! Skvělý výkon podala brankářka Staňková.

HBC Hodonín - HBC Malenovice 2:1

Malenovice jistojistě chtěly rozšířit jednobodové konto, kterým před tímto utkáním oplývaly. Pouhých 15 střeleckých pokusů a neodpovězení na druhou branku domácích však na bodový zisk nestačilo.

Extraliga dorostu

Neděle 25. září

TJ Sokol Poruba - HBC Svítkov Stars Pardubice 4:3pp

Poruba vstoupila do utkání hrůzostrašně a již v 8. minutě prohrávala 0:3. Zdálo se, že utkání bude v režii hostů a bude jen záležet, kolik branek nastřílí. Ale kdepak! Poruba ještě v 1. třetině snížila, aby následně dvěma brankami ve 3. třetině poslala utkání do prodloužení. V tom se trefil produktivní obránce Pastorek.

Přebor mladších žáků

Neděle 25. září

Mladší žáci se v neděli utkali v Karviné, kde své vzájemné zápasy odehrál domácí celek, Opava a Poruba. Hrstku fotografií naleznete na porubském Facebooku.

Přebor přípravek a minipřípravek

Sobota 24. září

O kvalitními nabitém turnaji přípravek a minipřípravek na svém Facebooku textově i obrazově informuje Vsetín.