Ostatní oznámení

Kdo zastaví Porubu? Nedaří se naopak Přerovu a Havířovu. V akci byli také starší žáci

Druhá liga nabídla maximální možný počet odehraných utkání, tedy tři. V akci byli také dorostenci Poruby, mladší žáci a nezahálela také přípravka a minipřípravka. Nejmladší hokejbalisté zápolili v Karviné.

2. liga

Neděle 9. října

SK IHC Jaselská Opava - HC Warriors Havířov 10:1

Zkušenosti, pohled na silnou domácí sestavu a aktuální forma před zápasem hovořili jednoznačně ve prospěch Opavy. A to celek z historického hlavního města Slezska potvrdil. Přestože bylo po 1. třetině skóre pro Havířov ještě přívětivé, Jaselská v dalším průběhu své vedení postupně navyšovala a soupeři nastřílela deset branek.

HbK Karviná B - TJ Sokol Poruba 1:7

Karviná se tentokrát nemohla opřít o posily z áčka, jako v minulém zápasu. Dvě kvalitní pětky Sokola tak zejména od druhé třetiny pevně držely otěže zápasu ve svých rukou. Poruba si pohodlně dokráčela k dalším třem bodům a pokračuje ve fantastických výkonech.

HBC Přerov - HBC Enviform Třinec 2:7

Přestože vypadá pohled na skóre jednoznačně, na hřišti tomu tak po celý průběh zápasu nebylo. Přerov se sympaticky držel ve hře, nicméně doplácel na horší zakončování vytvořených šancí. Třinec naopak nekompromisně trestal každou chybu domácích, a to i v oslabeních.

Extraliga juniorů

Neděle 9. října

HBC Hradec Králové 1988 - HBC Malenovice 10:2

Hradečtí mladíci v úvodu sezóny oplývají poměrně dobrou formou. Ihned zkraje druhé třetiny spustili brankostroj, který nedokázali Čamlíci zastavit. Po sedmi odehraných utkáních se tak krčí vespodu tabulky.

Extraliga dorostu

Neděle 9. října

SK Rebel Praha - TJ Sokol Poruba 9:1

Rebelové byli v utkání s porubskými dorostenci hokejbalovější a zkušenější. Poruba tak po fantastickém domácím obratu se Svítkovem další body nezískala. Za zmínku ale rozhodně stojí první branka v dorostenecké kategorii třináctiletého Miroslava Kopeckého.

Přebor mladších žáků

Neděle 9. října

Mladší žáci se tentokrát utkali v Brně. Slovenské celky z Martina a Zohoru se utkali na Slovensku. Výsledkový servis z těchto utkání naleznete zde.

Přípravka a minipřípravka

Sobota 8. října

Nejmladší věkové kategorie se v sobotu sjely do Karviné, kde odehrály spoustu utkání. Ty mladíkům přinesly cenné zkušenosti. Povedenou fotogalerii naleznete na tomto odkaze.