Ostatní oznámení

Vsetín si poradil s Havířovem. Junioři Třince v náročném utkání zdolali Pardubice

Uplynulý víkend byl co do počtu zápasů regionálních celků spíše strohý. I tak se ale několik zajímavých duelů stihlo odehrát. Havířov nestačil na Vsetín, v juniorské extralize bodovali Třinec i Malenovice. Dorost Poruby nenašel recept na Ježky. V akci byli také mladší a starší žáci.

2. liga

Neděle 6. listopadu

HBK Vsetín - HC Warriors Havířov 4:1

Vsetín se po skvělém úspěchu v poháru představil v silné sestavě i v dalším ligovém utkání. V tom tentokrát hostil Havířov, jenž si v utkání připsal pouhých 8 střel. Přestože rozdíl ve skóre nakonec nebyl nijak propastný, Valaši pohodlně dokráčeli ke třem bodům.

Extraliga juniorů

Sobota 5. listopadu

HBC Enviform Třinec - HBC Pardubice 4:1

"Na povrch si nelze stěžovat, podmínky mají oba týmy stejné," slýchává se často během zápasů na třineckém hřišti. Právě nedobrý povrch však v tomto utkání činil oběma týmům obrovské problémy. Než pohledný hokejbal tak byl k vidění spíš tuhý boj o každý centimetr hřiště. Z něj vyšli šťastnější Třinečtí, kteří ve 3. třetině třikrát skórovali.

HBC Malenovice - HBC Hodonín 3:4pp

Utkání bohaté na brankové příležitosti, góly i tresty. Tak by se dal charakterizovat souboj Čamlíků s Hodonínem. Oba týmy dokázaly dvakrát využít svou přesilovku a vyrovnané utkání tak dospělo až do prodloužení. V něm gólem půl minuty před koncem získali bonusový bod navíc hosté.

Extraliga dorostu

Neděle 6. listopadu

Ježci Heřmanův Městec - TJ Sokol Poruba 8:2

Porubští nevstoupili do utkání vůbec dobře a již po necelých pěti odehraných minutách prohrávali 0:4. Konečný výsledek 8:2 ve prospěch Ježků tak může být považován za mírný. O obě branky Sokola se postaral Samuel Sobol.

Liga starších žáků

Sobota 5. listopadu

Opavští starší žáci sehráli v sobotu dvojzápas ve Slovenském Martinu. O vyrovnanosti obou týmů a zápasů svědčí i konečné výsledky, kdy nejprve těsně zvítězila Opava, poté se z výhry radoval Martin. Zápisy z utkání.

Přebor mladších žáků

Neděle 6. listopadu

Suverénně nejvíce utkání se odehráli v rámci kategorie mladších žáků. Opava, Poruba, Brno, Zohor, Malenovice, Martin, Jihlava. Všechny tyto týmy odehráli v neděli minimálně dva zápasy. Výsledkový servis.