Ostatní oznámení

Poruba přezimuje na čele. Junioři Třince i Malenovic tříbodoví

Druhá liga nabídla v neděli dva zápasy a ukončení podzimní části už brání pouze odehrání zápasu mezi Vsetínem a Třincem 11.12. Už teď je ale jisté, že Poruba přezimuje na čele. V závěru podzimu se dařilo také juniorům Třince a Malenovic.

2. liga

Neděle 27. listopadu

HbK Karviná B - HC Warriors Havířov 11:3

Karvinou pro poslední zápas podzimní části posílilo pár jedinců z A týmu, což bylo na hřišti znát. Úvod utkání nabídl solidní přestřelku z obou stran a v 7. minutě bylo skóre již 3:2. V dalším průběhu však byli výrazně efektivnější domácí, kteří svému soupeři z Havířova uštědřili debakl.

HBC Přerov - TJ Sokol Poruba 3:6

Přerov se v polovině první třetiny dostal do vedení, které však před koncem této části hry ztratil. Porubě se výrazně vydařila prostřední patnáctiminutovka, která v konečném součtu rozhodla o osudu celého utkání. Přestože Přerov je na domácím hřišti nepříjemným soupeřem, body z toho utkání nevytěžil.

Extraliga juniorů

Sobota 26. listopadu

HBC Enviform Třinec - HBC Hodonín 3:0

Pro Třinec je v závěru podzimní části důležité každé utkání, a to vzhledem k postupové matematice do další části sezóny. O tom vás budeme informovat zanedlouho v samostatném příspěvku. K utkání s Hodonínem přistoupili mladíci z Třince zodpovědně a postupnými krůčky se prodrali k zaslouženému tříbrankovému vítězství.

HBC Malenovice - HBK Bulldogs Brno 3:2

Malenovice byly od počátku utkání minimálně pod střeleckým tlakem soupeře. Z konečného počtu střel v poměru 13:48 si však Čamlíci těžkou hlavu dělat nemusí, jelikož po heroickém výkonu v posledním utkání podzimní části vítězí! Na umístění vespod tabulky to však bohužel nic nemění.

Liga starších žáků

Sobota 26. listopadu

Mladší žáci Opavy, Karviné a Martina sehráli turnaj ve slezské metropoli. Výsledkový servis vám brzy přineseme.