Ostatní oznámení

Kvůli rekonstrukci hřiště nebyl začátek sezony dobrý, odůvodňuje špatný podzim malenovický Cunda

Juniorský tým Malenovic dokončil podzimní část extraligy juniorů na posledním místě. Důvody neúspěchu, ale i postupné nabírání formy, jsme rozebírali s vedoucím produktivity svého týmu, útočníkem Miroslavem Cundou.

Miroslave, letošní sezona extraligy juniorů se nevyvíjí úplně podle Vašich představ. Kde vidíte hlavní příčiny dosavadních neúspěchů?

Řekl bych, že hlavní příčinou neúspěchu byla rekonstrukce hrací plochy, tudíž jsme zde nemohli pořádně trénovat. Měli jsme k dispozici menší tréninkové hřiště, na kterém ale příprava nebyla úplně efektivní, což se odrazilo na výsledcích. Určitě to ale není jediný důvod, proč se nám nedaří. Podle mě u nás nebyl úplně zodpovědný přístup k tréninkům a to samé pak přicházelo v zápasech.

První polovina podzimu pro Vás úspěšná nebyla vůbec, za to v druhé půlce jste dokázali bodovat v 5 ze 7 zápasů. Co se změnilo? Čím jste dokázali své soupeře zaskočit?

Změnilo se toho hodně. Druhou polovinu podzimu byla rekonstrukce hřiště hotová, takže jsme mohli začít pořádně trénovat. A to se odrazilo v zápasech. A jak jsem říkal v první odpovědi, přístup k tréninkům nebyl dobrý, což se v druhé polovině rozhodně zlepšilo.

Nejvyšší výhru jste si připsali proti aktuálně druhému celku tabulky, Třinci. Vy sám jste zaznamenal 3 asistence, byl to z Vašeho pohledu prozatím nejpovedenější zápas, nebo se Vám hrálo lépe proti jiným soupeřům?

Letos jsem odehrál víc povedených zápasů, ale ano, proti Třinci to byl zatím asi nejpovedenější.

Za 14 zápasů jste zvládl nasbírat 20 bodů a vedete týmovou produktivitu. Sledujete své osobní statistiky? Jste sám se sebou spokojen, nebo vidíte prostor pro zlepšení?

Občas se podívám, jak se mi vede, ale spokojený určitě nejsem. Vždy je co zlepšovat.

Poslední místo tabulky nevypadá nejlépe, jaké jsou Vaše týmové i osobní cíle pro další část sezony?

Určitě se chceme dostat co nejdál, minimálně předkolo bychom uhrát mohli.