Ostatní oznámení

V repríze finále 2. ligy byla šťastnější Opava. Junioři a dorostenci na body nedosáhli

Uplynulý víkend opět nabídl hned několik zápasů napříč všemi kategoriemi. Karvinské béčko si poradilo s Přerov, stejně tak Sokol se Vsetínem. Reprízu loňského finále zvládla v prodloužení Opava. Junioři Třince sahali po cenných bodech s Kladnem, Malenovicím se domácí zápas příliš nepovedl.

2. liga

Neděle 26. března

HbK Karviná B - HBC Přerov 5:1

Utkání bylo po dlouhou dobu vyrovnané, a to jak ve skóre, tak ve střeleckých pokusech. Zejména výborné výkony domácích brankářů Mokreho a Orsága a zvýšení střelecké potence ve 3. třetině přinesly Karviné tři body.

HBK Vsetín - TJ Sokol Poruba 1:4

Za Porubu ke konci hokejové sezóny tradičně nastoupilo i pár hokejistů, kteří ve spojení se stálým jádrem Sokola dokázalo Valachy přehrát. Vyrovnané utkání hosté definitivně rozlouskli dvěma brankami v závěrečných pěti minutách.

SK IHC Jaselská Opava - HBC Enviform Třinec 4:3pp

Repríza loňského finále přinesla tradičně vyrovnanou podívanou. Opava sice vedla 2:0, Třinec však dokázal stav utkání otočit. Domácí však včas vyrovnali a v prodloužení se z bonusového bodu radovali právě oni.

Extraliga juniorů

Sobota 25. března

HBC Enviform Třinec - HBC Kladno 5:6

V Třinci dlouho nehrál silnější a houževnatější soupeř než právě Kladno. Třinečtí se však rozhodně nenechali zastrašit a v průběhu utkání si vytvořili dokonce tříbrankové vedení! Ani to však ve spojení s následnou nedisciplinovaností na body nestačilo.

HBC Malenovice - HBC Hodonín 3:6

Junioři Malenovic nenavázali na povedené utkání v Brně. Přestože do utkání vstoupili fantasticky a už ve 13. sekundě se dostali do vedení, skóre ve zbytku utkání držel na své straně Hodonín. Malenovicím nepomohla ani závěrečná power play.

Extraliga dorostu

Neděle 26. března

TJ Sokol Poruba - SK Rebel Praha 1:5

Ani Poruba nenavázala na úspěšný minulý víkend a další body do tabulky nepřipsala. Utkání to bylo poměrně standardní až do začátku 3. třetiny. V té začala úřadovat nedisciplinovanost na obou stranách, která vyvrcholila dvěma vyššími tresty na straně domácích v samotném závěru utkání.

Liga starších žáků

Sobota 25. března

Opavský SHC sehrál v sobotu dvojzápas se slovenským Zohorem. Obě střetnutí byla mimořádně vyrovnaná, o čemž svědčí i rovnoměrná dělba bodů. Podrobnosti naleznete v zápisech o utkání.

Přebor mladších žáků

Neděle 26. března

V akci byla také mladší žákovská kategorie. V Karviné nastoupili domácí, Jihlava a slovenský Martin, v Opavě se představili kromě domácích Brněnští, a Poruba. výsledkový servis.