Ostatní oznámení

Sérii vyrovnala pouze Karviná, Opava a Poruba slaví postup. Mládež neuspěla

Druhými zápasy pokračovalo play off 2. ligy. V nich byli úspěšní a tím pádem postupují do dalšího kola Poruba s Opavou. Naopak třetí rozhodující zápas čeká rezervu Karviné a Vsetín. Junioři Třince a Malenovic příliš neuspěli, nedařilo se ani dorostencům Poruby. Třinecké ženy poprvé vyhrály.

2. liga

16. dubna

HC Warriors Havířov - TJ Sokol Poruba 3:8

Havířov se ani ve druhém utkání play off prvního vítězství v sezóně nedočkal a sezóna pro něj končí. O osudu utkání rozhodla už první třetina, kterou Poruba ovládla poměrem 4:0. Warriors sice sympatickým výkonem dokráčeli ke vstřelení třech branek, Poruba však byla při chuti a zápas si zkušeně pohlídala.

HBC Přerov - SK IHC Jaselská Opava 3:7

Dvě třetiny se v Přerově hrálo mimořádně vyrovnané a taky vyhrocené utkání. Výsledkem toho byl stav 2:2 po 30 minutách hry a drobné šarvátky. Opava však hned zkraje 3. třetiny nastartovala tryskové motory a udeřila hned pětkrát! Zaslouženě tak postupuje do dalšího kola.

HbK Karviná B - HBC Vsetín 11:4

Již před začátkem utkání bylo jasné, že Vsetín to nebude mít s potvrzením domácího vítězství a postupem jednoduché. Výrazně okleštěná sestava musela čelit nahecované domácí skvadře, která zápas ovládla a navíc si s chutí zastřílela. O postupujícím se rozhodne ve třetím utkání hraném na Vsetíně.

Extraliga juniorů

Sobota 15. dubna

Ježci Heřmanův Městec - HBC Enviform Třinec 3:2

Junioři Třince zajížděli ke svému sedmému utkání Nadstavbové skupiny A na půdu Ježků z Heřmanova Městce. Třinečtí měli k dispozici více přesilovek než domácí tým, avšak ani jednu z pěti příležitostí v branku nepřetavili. Ani mocný tlak na závěr však utkání do prodloužení neposlal a Třinec odjel z Pardubického kraje bez bodu.

HBC Pardubice - HBC Malenovice 4:3ss

Malenovice budou muset, řečeno s nadsázkou, nájezdy potrénovat. Po minulém víkendu, kdy podlehli po nájezdech druhému pardubickému celku, Svítkovu, totiž dovednostní soutěž nezvládli ani s pardubickým HBC: 

Extraliga dorostu

Neděle 16. dubna

TJ Sršni Svitavy - TJ Sokol Poruba 7:3

Poruba měla ideální příležitost k rozšíření bodového konta. Zajížděla totiž na půdu posledních Svitav. Zápas se však Sokolíkům doslova od prvních minut nedařil a Svitavy se tak mladíkům ze Sokola přiblížili už na dva body.

Liga žen

Sobota 15. dubna

Ženy Třince zajížděly k odehrání dalších zápasů na pražskou Palmovku. A jednalo se o jejich doposud nejpovedenější hrací den! Ze čtyř odehraných utkání totiž získaly 4 cenné body do tabulky. V té však zatím bohužel okupují její dno. Výsledky jednotlivých zápasů a zápisy o utkání naleznete zde.