Ostatní oznámení

Rozhodující zápas urval Vsetín, semifinále startuje již v sobotu. Junioři Třince útočí na přímý postup

Uplynulý víkend nabídl rozlousknutí čtvrtfinálové série mezi karvinským béčkem a Vsetínem. Valaši neponechali nic náhodě, do zápasu nastoupili v početné sestavě a uhráli postup. Junioři Třince živí naději na přímý postup do play off, Malenovicím se naopak sen o vyřazovacích bojích vzdaluje.

2. liga

Neděle 23. dubna

HBK Vsetín - HbK Karviná B 4:1

Vsetín se nemohl druhého utkání v Karviné zúčastnit v ucházející sestavě, o to víc si to v tomto ohledu vynahradil v rozhodujícím domácím utkání. Valaši karvinské mladíky od začátku přehrávali a nakonec poměrně pohodlně dokráčeli k postupovému vítězství.

Extraliga juniorů

Sobota 22. dubna

HBC Enviform Třinec - HBC Hradec Králové 1988 5:2

Třinec byl proti soupeři z Hradce Králové mimořádně produktivní a z 19 střel skóroval hned pětkrát. Třinečtí tak mají nadosah 4. místo v tabulce, které by jim zajišťovalo přímý postup do play off a vyhnutí se předkolu.

HBC Malenovice - HBK Bulldogs Brno 2:7

Malenovicím se naopak konec sezóny neodvratně blíží. Po další prohře a souhře dalších výsledků již nemají jakoukoliv šanci dostat se do předkola play off.

Liga starších žáků

Sobota 22. dubna

Opavští starší žáci odehráli v sobotu dvojzápas s brněnskými buldoky. Obě utkání byla mimořádně vyrovnaná, v koncovce však zachovávali více klidu hráči z jihomoravské metropole. Zápisy z obou utkání naleznete zde.

Přebor přípravek a minipřípravek

Sobota 22. dubna

Po krátké pauze se do akce opět dostali také nejmladší děti. Těm byl na Vsetíně uspořádán další z mnoha turnajů. Ve slunečném dni vzájemně změřily síly týmy domácího Vsetína, Havířova, Opavy, Malenovic, Olomouce, Poruby a Karviné. Stručný popis hracího dne a pěkné fotografie naleznete například na porubském Facebooku.