Ostatní oznámení

Krajský turnaj hráčů do 13 let startuje již dnes. Kdo prorazí v hojném poli účastníků?

Od pátku 23. června do neděle 25. června 2023 se na zimním stadionu v Děčíne uskuteční krajský turnaj hokejbalistů do 13 let! Na turnaj se přihlásilo celkem 10 celků! Komu se bude o víkendu nejvíce dařit? Kdo celý turnaj U13 ovládne?

10 celků na turnaji? Rovná se skupina A a B

Na turnaj se přihlásilo celkem 10 celků, a tak musely být rozděleny do dvou skupin. Ve skupině A se utká Moravskoslezský kraj, s Ústeckým, Pardubickým krajem. Zapomenout se nesmí na Hlavní město Prahu a výběr dívek do 16 let. Ve skupině B nastoupí Středočeský, Královehradecký, Jihomoravský, Plzeňský a Jihočeský kraj! Na každém bodu bude záležet, protože se poté bude postupovat do play off pavouka.

Hráči budou muset hrát naplno! Čas v duelech je bude tlačit

Hrací doba bude velmi krátká. Týmy se ve skupinových zápasech utkají ve dvou „poločasech“, které budou mít 12 minut čistého času. V případě remízy budou mít celky 3 nájezdy. Bodové zisky budou stejné, jak jsme na ně zvyklí – výhra 3 body, remíza 1 bod a bonusový bod za výhru v nájezdech.

Kdo se dostane do semifinále a zabojuje o medaile?

Na každém bodu ve skupině bude záležet. Z pěti celků mohou do semifinále postoupit pouze dva. Kdo to bude? Ostatní celky budou hrát podle níže přiloženého rozpisu o umístění. Semifinále rozhodne o finalistech a o týmech, které budou hrát o bronz. V zápasech o medaile se bude malinko lišit herní model, kdy se po remíze bude prodlužovat o 5 minut. Místo tří nájezdů by každý celek v případě nerozhodnutí v prodloužení jel 5 trestných střílení.


Který kraj bude mezi hráči do 13 let nejlepší? Kdo se probojuje do semifinále a následně si to rozdá o titul? Kdo uzme medaile? Zdroj fotky: Hokejbal tým.