Ostatní oznámení

Final Four Českého poháru zná své zápasové složení

Závěrečný turnaj Českého poháru za účasti týmů z Blatné, Kladna, Hostivaře a Svítkova poznal složení svých zápasů. Losování proběhlo ve čtvrtek 27.7. za účasti sekretáře Mezinárodní hokejbalové federace ISBHF Davida Tora, který určil obě dvojice semifinálových utkání finálového turnaje.

Finálový turnaj Českého poháru, který se letos odehraje nezvykle až první víkend v září v kladenské hokejbalové aréně (více ve článku zde), již zná svůj zápasový program.

Vlastní losování provedl generální sekretář Mezinárodní hokejbalové federace ISBHF, pan David Tor, který hned jako první tým vylosoval své domovské Kladno, kterému do cesty za finálovou účastí následně postavil tým z pardubického Svítkova. Druhou dvojici pak tvoří týmy Blatné a Hostivaře.

„Český pohár vnímám jako skvělou příležitost pro kluby z nižších soutěží porovnat síly se silnějšími soupeři. Svou kvalitu v tomto ročníku ukázala prvoligová Blatná podporovaná početnou skupinou fanoušků," okomentoval celou soutěž David Tor. „Soutěže eliminačního formátu mají své kouzlo a není v nich prostor na chybu - všechny týmy tak na Final Four budou muset být přípraveny, budou-li chtít zvednout trofej nad hlavu.“

Termín Final Four Českého Poháru: 2. - 3. září 2023

Místo: Městská hokejbalová aréna Kladno

Účastníci: HBC Kladno, HBC Hostivař, HBC Svítkov Stars Pardubice (všichni Extraliga), TJ Blatná Datels (1.Liga)

Rozpis utkání:

Sobota 2.9.2023

14:00 TJ Blatná Datels – HBC Hostivař

17:00 HBC Kladno – HBC Svítkov Stars Pardubice

Neděle 3.9.2023

11:00 Utkání o třetí místo

14:00 Finále Českého poháru

Vítěz Českého poháru 2022 - HBC Pardubice.