Ostatní oznámení

Sezóna se naplno rozjela. V akci muži i nejmladší

Během zářijových víkendů opět naplno ožily hokejbalové areály napříč regiony. Přestože v mužské kategorii jeden tým ubyl, zástupce nemá juniorka ani dorost, žákovské týmy jsou na tom i díky spojení s regionem Morava-Jih lépe.

2. liga

Po dvou hracích týdnech má na svém kontě většina týmů pouze 1 odehraný zápas, výjimkou jsou Třinec a Vsetín, kteří mají díky vzájemnému nedělnímu zápasu o utkání navíc. Je tak ještě velmi blízko na jakékoliv soudy a analýzu tabulkového postavení. Konstatovat však můžeme, že oba své zápasy vyhrál Třinec, jednou zvítězila také Opava a zmíněný Vsetín, který si ale připsal už i porážku s Třincem. Bez bodu je zatím Havířov, Poruba a Karviná B.

Extraliga dorostu

Opavský SHC se po vstupu do dorostenecké soutěže přesvědčil, že jej nečeká nic lehkého. Všechna 3 odehraná utkání bohužel prohrál vyšším rozdílem a zatím tedy sbírá cenné zkušenosti. Již tuto neděli se Opavští pokusí o zisk prvních bodů v domácím utkání s Hradcem Králové.

Liga starších a mladších žáků

Veškerá dosud odehraná utkání naleznete v rozcestníku mládeže na webu. Nejvíce se doposud dařilo Malenovicím.

Přípravky a minipřípravky

Naši nejmenší již mají své úvodní turnaje za sebou. Další čeká přípravku již tuto sobotu v Opavě a Karviné. Minipřípravka se pak utká na turnaji v Opavě o týden později.

Liga žen

Třinecké dámy si v úvodu Ligy žen měly rovnou možnost zahrát na domácím hřišti. Nejprve podlehly Svitavám, poté zvítězily nad Pardubicemi, závěrečné utkání dne proti Svítkovu poté nejtěsnějším rozdílem prohrály.