Ostatní oznámení

Opava a Třinec zůstávají neporaženi. Dorost Opavy doma neudržel nadějné vedení

Druhá liga nabídla tři odehrané zápasy. V akci byli na domácím hřišti také dorostenci Opavy, střetli se také nejmladší hokejbalisté z regionu.

2. liga

Neděle 1. října

HBC Enviform Třinec - HC Warriors Havířov 6:2

Havířov se poslední dobu schází ve velmi hojném počtu a v tomto ohledu dokonce převršil domácí. Po dvou třetinách sice platilo pro hosty nadějné skóre 2:2, domácí však ve 3. třetině naplno ukázali své zkušenosti a čtyřmi brankami utkání rozhodli.

HBK Vsetín - SK IHC Jaselská Opava 4:6

V tomto zápase naopak oba týmy nastoupily ve značně okleštěných sestavách. Opava si z pozice úřadujícího mistra vytvořila až tříbrankový náskok, který už Valaši v úvodu třetí třetiny pouze zmírnili.

TJ Sokol Poruba - HbK Karviná B 4:3

Velmi pohledné utkání, které bylo doslova po celou dobu naprosto vyrovnané. A to jak ve skóre, tak v předváděné hře. Možná až příliš krutě se tak pro béčko Karviné jeví rozhodující branka Poruby, která padla 14 sekund před koncem 3. třetiny.

Extraliga dorostu

Neděle 1. října

SHC Opava - HBC Hradec Králové 3:7

Opavští mladíci byli v úvodu utkání k nepoznání. Od prvního vhazování hýřili aktivitou a odměnou jim za to bylo hned tříbrankové vedení. To bohužel postupně ztráceli a Hradec naopak navyšoval své vedení.

Přípravky a minipřípravky

Sobota 30. září

Nejmenší hokejbalisté se střetli v Karviné. Účast zapsala domácí Karviná, Havířov, Třinec a slovenský Martin.