Ostatní oznámení

Fantastický úspěch Poruby a F-D Ostrava, cennou výhru slaví také Havířov

Během uplynulého víkendu se stihla v rámci vícero soutěží odehrát další pěkná porce zápasů. Na výsledkový servis můžete nahlédnout v přiloženém krátkém příspěvku.

2. liga

Sobota 19. září

Hbk Karviná „B“ vs. HBK Vsetín

Aktéři tohoto duelu se na sobotní odpoledne těšili marně. Utkání bylo z preventivních důvodů přeloženo.


Neděle 20. září

HBC Přerov vs. HC Warriors Havířov 1:2p

Přerov utrpěl minulý víkend hořkou porážku s Opavou, a tak si chtěl spravit chuť. Dopomoci k tomu měla i široká zápasová sestava, s tou ovšem překvapivě vyrukoval také Havířov. Nejen tento fakt dopomohl Havířovu k prvnímu vítězství a dvěma bodům. Vítěznou branku pár vteřin před koncem prodloužení vstřelil Martin Pazdiora.


SK IHC Jaselská Opava vs. TJ Sokol Poruba 5:6

Opava se v nové sezóně může opírat o hráče s prvoligovými, a dokonce i extraligovými zkušenostmi. Naproti tomu Poruba spoléhá na doplnění jádra týmu mladými hráči a daří se jí to skvěle. Poruba zejména díky výborné pasáži na přelomu 2. a 3. třetiny dokázala na hřišti silného soupeře uspět a odvézt velmi cenné tři body.


HBC F-D Ostrava vs. HBC Enviform Třinec 3:2

V ostravském Zábřehu se proti F-D nikdy nehraje příjemně a toto utkání to jen potvrdilo. Nervózní zápas od začátku sužovala četná vyloučení, kdy dokonce vícekrát došlo k větším či menším potyčkám. Mladý třinecký tým v čele se zkušenými plejery si s urputně hrajícím soupeřem nedokázali poradit a F-D Ostrava zaslouženě dokráčela k vydřeným třem bodům.


Extraliga juniorů

Třinecké juniory měl čekat velmi náročný víkend ve středu Čech. V sobotu měli sehrát utkání proti Rakovníku, v neděli pak zajíždět na Kladno. Obě utkání však byla z preventivních důvodů odložena.


Extraliga dorostu

Neděle 20. září

Hbk Karviná vs. HBC Autosklo H.A.K. Pardubice 3:2

Karvinou čekal náročný duel proti ambicióznímu Autosklu Pardubice, které loni prohrálo pouhá tři utkání. Slezané se rychle dostali do dvoubrankového vedení, které však ve druhé třetině ztratili. Necelé dvě minuty před koncem ale završil svůj hattrick reprezentant Ondřej Popek a přisoudil tři body Karviné.