Ostatní oznámení

V průběhu podzimu se vede tradičním týmům, statečně bojuje také mládež

Podzimní část se chýlí ke konci a v tabulkách se začínají tvořit menší či větší náskoky, již vzniká prostor pro zhodnocení úvodu sezóny. Ve druhé lize se tradičně daří Opavě a Třinci, v mládeži statečně bojuje Opava, která však čeká na své první body.

2. liga

Dá se říci, že v popředí tabulky regionální ligy nenalezneme žádné větší překvapení. Na čele tabulky se vyhřívá Jaselská Opava, která ve své historii snad neměla větší výpadek formy. Zdatně jí konkuruje její finalista z předchozích dvou let, Třinec. U něj je sympatické zapojování mladých hráčů, kteří se zápasů účastní pravidelně. To stejné lze říci o dalších týmech tabulky, Porubě a Karviné. Šestý Vsetín má však všechny své konkurenty na dosah. Tabulku uzavírá Havířov, jenž na své první body v sezóně čeká.

Kanadskému bodování suverénně vládne zkušený Vojtěch Palcer z Opavy, jenž si v 7 zápasech připsal 23 (!) bodů. Pěkný pohled je také na druhou příčku, kterou obsazuje teprve 17letý Samuel Sobol z Poruby se 14 body.

Extraliga dorostu

Jediný regionální zástupce mládežnických extralig v tomto ročníku nevstoupil do "nováčkovské" sezóny ideálně. V uvozovkách proto, že vícero hráčů již zkušenosti s touto soutěží má, nicméně spoustu hráčů se stále s jinou úrovní hokejbalu sžívá. Opava se jistojistě v nejbližších zápasech premiérového bodu dočká. Týmové individuální statistiky vede všem dobře známá Lucie Kubínová se 7 body.

Liga starších žáků

Starší žáci z regionu okupují převážně střed tabulky. Na tu můžete nahlédnout zde. Nejlépe se zatím vede Malenovicím se 6 výhrami, pozitivní bilanci má také Karviná. Cenné zkušenosti získávají mladíci z Poruby.

Přebor mladších žáků

Mladší žáci během podzimu zatím odehráli také vícero utkání. Jak si v nich vedli zjistíte zde.

Přípravky a minipřípravky

Pro nejmladší mládežnické kategorie se pravidelně pořádají turnaje, a to na různých místech. Nejcennějším poznatkem z těchto akcí je rostoucí zájem a zejména neustále se zlepšující hra všech zúčastněných.

Liga žen

O ženské lize pojednává nedávno vydaný článek, ve kterém se dozvíte všechny podstatné a zajímavé informace.